واردات انواع کشمش انگوری باکیفیت

کشمش انگوری با کیفیت توسط نمایندگی های این محصول وارد میشود. همه ی ما حتی برای یک بار هم که شده از کشمش استفاده کرده ایم. کشورهای زیادی وارد کننده کشمش می‎باشند در نتیجه صادرات کشمش انگوری بسیار سود به همراه خواهد داشت.

کشمش را می توان یکی از محبوب ترین خشکبار ها بین ما ایرانیان به شمار آورد. معمولا از کشمش به عنوان میان وعده و در پخت غذا استاده می شود.

واردات انواع کشمش انگوری باکیفیت

معرفی کشمش و انواع آن

معرفی کشمش و انواع آن

کشمش میوهٔ رسیده و خشک انگور است که با توجه به نوع انگور، روش و شرایط خشک کردن و مواد افزودنی مجاز موجود در آن به نام‌های مختلفی در بازار به فروش می‌رسد و مانند دیگر خشکبارها در تمام سال یافت می‌شود. کشمش با استفاده از ارقام مختلف و روش‌های متفاوت درست می‌شود. برای همین انواع گوناگونی دارند . انواع کشمش انگوری عبارتند از کشمش سبز قلمی، کشمش زرد قلمی، کشمش آفتابی کاشمری،کشمش مویز،و کشمش پولویی.

کشمش انگوری چیست

کشمش انگوری چیست

همانطور که می دانید انگور ها انواع مختلفی از جمله با دانه، بی دانه، شاهی و … دارند.

در خشک کردن این میوه هم از روش های مختلفی همچون خشک کردن توسط آفتاب، دود گوگرد و افزودن مواد استفاده می شود.

کشمش انگوری از خشک کردن انواع انگور های بی دانه توسط دود گوگرد حاصل می شود که رنگی زرد کهربایی یا قهوه ای روشن دارد.

این محصول به واسطه ی خواص بی شمارش از طرفداران زیادی برخوردار

است و از آن به عنوان میان وعده استفاده می شود.

خواص انواع کشمش نکته ای که در ابتدا لازم به ذکر است، این است که خشک کردن میوه ی انگور نه تنها از خاصیت آن نمی کاهد، بلکه بسیاری از خواص را هم به آن اضافه می کند.

از جمله خواص انواع کشمش می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • خاصیت انرژی زا
  • نرم کننده ی سینه
  • قند موجود در آن مناسب برای افراد مبتلا به دیابت است
  • ضد آلرژی
  • ضد آلزایمر
  • افزایش نیروی جنسی
  • و … .

تولید انواع کشمش در ایران کشور ما سابقه ای بسیار طولانی در تولید انواع کشمش دارد، سابقه ای که 3000 سال می رسد.

در حال حاضر ایران جزو سه کشور اصلی تولید کننده ی کشمش در دنیا می باشد که علاوه بر مصرف داخلی آن را به دیگر کشور های دنیا هم صادر می کند.

به طور کلی 27% از کشمش های صادراتی جهان از طریق ایران صادر می شود که ارز آوری معادل با 250 میلیون دلار در سال را به همراه دارد

بازرگانی انواع کشمش انگوری

بازرگانی انواع کشمش انگوری

بازرگانی های فروش انواع کشمش، متعدد هستند. یکی از بهترین گزینه های ما برای خرید عمده باید شرکت های دسته اول باشند. شرکت‎های دسته اول، شرکت هایی هستند که با حذف واسطه تلاش می کنند که محصولی باکیفیت را با بهترین قیمت ارائه کرده تا متقاضیان رضایت کاملشان جلب گردد. در واقع این موضوع باعث می شود هم خریداران داخلی و هم مشتریان خارجی به خریدی مجدد روی آورند.
انواع کشمش هایی که به کشورهای دیگر ارسال می شوند:

  • کشمش طلایی
  • کشمش تیزابی
  • کشمش سبز قلمی
  • کشمش آفتابی
  • کشمش پلویی
  • کشمش بیدانه
  • کشمش زرد
  • کشمش سیاه
  • کشمش قرمز
  • و …

که این محصولات در درجه ی کیفی بالا و بسته بندی های مختلف آماده ی ارائه خواهند بود و بازرگانان کشورهای زیادی تمایل به خریدی مستقیم از تولیدکنندگان و شرکت های پخش را دارند.
با توجه به این توضیحات می توان گفت که صادرات کشمش به عراق از جمله راهی خوب است که مثل سال های قبل همچنان به قدرت خود باقی مانده و می توان بیشتر از پیش هم به این موقعیت رونق بخشید.

قیمت کشمش انگوری در ایران

قیمت کشمش انگوری در ایران

کشمش فرآورده ی خشک شده انگور است که با استفاده از ارقام مختلف و با روش های متفاوتی تهیه می شود. ازاین رو دارای انواع متفاوت و گوناگونی است. در یک دسته‌بندی کلی، رایج‌ترین کشمش‌های مورد استفاده عبارتند از: کشمش سبز قلمی-کشمش زرد قلمی- کشمش آفتابی کاشمری- کشمش مویز و کشمش پولویی.

این محصول با توجه به نوع انگور، روش و شرایط خشک کردن و مواد افزودنی مجاز موجود در آن به نام‌های مختلفی در بازار به فروش می‌رسد و مانند دیگر خشکبارها در تمام سال یافت می‌شود.

کشمش سرشار از آهن، پتاسیم، کلسیم و ویتامین‌های گروه b است از طرفی کشمش دارای خواص آنتی اکسیدانی است و از تخریب سلولی جلوگیری می‌کند.

خواص کشمش

فیبر موجود در کشمش از سرطان کولون و از رشد غیر معمول سلول‌ها جلوگیری می‌کند و موجب کنترل قند خون در بدن می‌شود و برای درمان بی نظمی معده و یبوست مفید است. مصرف کشمش سستی و رخوت را از بدن دور می‌کند و موجب از بین رفتن آب اضافی بدن می‌شود، بدن را تقویت می‌کند، دهان را خوشبو می‌کند .

کشمش حاوی مقدار مناسبی از فیبر، آنتی اکسیدان و انرژی در بدن است. متخصصان تغذیه معتقدند خوردن چند عدد کشمش در روز به تقویت حافظه کمک کرده و افراد را از ابتلا به بیماری آلزایمر مصون می‌دارد همچنین فیبر زیاد در کشمش به کاهش کلسترول و بهبود عملکرد روده‌ها کمک می‌کند در کنار آن پتاسیم را می‌توان نام برد که موجب کاهش فشارخون و جلوگیری از دفع مایعات بدن می‌شود و به میزان کافی در کشمش وجود دارد. مصرف کشمش به دلیل داشتن کلسیم فراوان برای سلامت استخوان‌ها مفید است و از پوکی استخوان جلوگیری می‌کند همچنین سلنیوم در کشمش برای پوست عالی است. باید ذکر کرد که کشمش سرشار از آهن، پتاسیم، کلسیم و ویتامین‌های گروه b می‎باشد. از طرفی از تخریب سلولی جلوگیری می‌کند. 

به نظر خیلی از مردم عام  کشمش به خاطر شیرینی و چسبناکی، برای دندان ها مضر می باشد، ولی این کاملا اشتباه است، کشمش نه تنها برای دندان‌ها ضرری ندارد و باعث خرابی آن ها نمی شود بلکه برای سلامتی دندان‏ها و لثه بسیار مفید است که حتی از فاسد شدن غذا در داخل دندان‎ هم جلوگیری می کند.

از خواص کشمش انگوری می‎توان به وجود مقدار زیادی ویتامین های بدن و عناصر مغذی بدن اشاره کرد، که این عناصر برای بدن بسیار مهم می باشد و بدن هر فردی به این ویتامین ها و عناصر نیاز بسیاری دارد. 

در کشمش آهن زیادی وجود دارد که برای کم خونی بسیار مفید می‌باشد و هر 600 گرم کشمش، 90 درصد آهن مورد نیاز روزانه بدن را تأمین می‌کند. 100 گرم کشمش در حدود 88/1 میلی گرم آهن دارد، در حالیکه 100 گرم گوشت گاو بین 4-2 میلی گرم آهن دارد.

مضرات کشمش انگوری

همانطور که گفته شد کشمش انگوری فواید زیادی دارد ولیضرر خاصی ندارد. فقط کشمش تیزآبی ممکن است ضرر داشته باشد. چون تیزآب میتواند با هموگلوبین خون ترکیب شود و میتواند بیماری های خطرناکی را به دنبال داشته باشد. در خرید خشکبار دقت نمایید که با تیزاب خشک نشده باشند.

روش تولید

برای تولید کشمش از انگور روش های مختلفی وجود دارد.

انواع آن عبارتند از: کشمش آفتابی، کشمش تیزآبی، کشمش طلایی یا زرد و کشمش سایه خشک.

اما روش تیزآبی یکی از رایج ترین شیوه های کشمش سازی در دنیاست که در آن از مایعات قلیایی استفاده میشود. در این روش برای سرعت دادن به فرآیند خشک شدن، سطح خارجی انگورها به مواد شیمیایی آغشته می شود. برای تهیه تیزآب از مخلوط ۲ تا ۳٫۵ کیلوگرم کربنات پتاسیم، یک لیتر روغن استرالیایی و ۵۰ لیتر آب  استفاده می شود.

درکشور ما فرآوری انگور پس از برداشت به دو روش سنتی و صنعتی صورت می گیرد. در روش سنتی کشاورزان با احداث خانه باغ هایی موسوم به بارگاه بهداشتی در مجاورت تاکستان های خود اقدام به تولید کشمش می کنند.

اما در روش صنعتی انگورهای تحویلی به کارخانه ی فرآوری با کمترین دخالت دست، خشک شده؛ غربال و بسته بندی می شوند.

به منظور صادرات کشمش به کشورهای اروپایی و حوزه خلیج فارس استاندارادهایی تعیین شده است که در کارخانه های فرآوری حتما باید رعایت شود.

تولید صنعتی

تهیه و تولید مرغوب ترین نوع کشمش، در کارخانه های مجهز به دستگاه های تمام اتوماتیک مستلزم طی شدن مراحلی است: بوجاری مقدماتی – شستشو- گوگرد زنی – خشک کردن – غربال کردن – طبقه بندی و سورتینگ – و بسته بندی.

در قسمت شستشو کشمش از نظر آلودگی چسبندگی و رطوبت بررسی می شود. در این مرحله کشمش ها از هرگونه آلودگی، خاک ، برگ و شن پاکیزه می شوند.

پس از آبگیری و دود زنی که ۴ تا ۵ ساعت طول می کشد، کشمش ها به سرعت وارد خشک کن شده و بسته به مدت زمان و بٌعد مسافتِ محصول صادراتی ، رطوبت آن تنظیم می شود تا بتواند در تمام طول سفر رطوبت متعادل خود را حفظ کند.

رنگ ، اندازه و شکل کشمش صادراتی یکی از ویژگی های مهم کیفی آن است که نقش مهمی در بازار پسندی محصول دارد. در این واحد فرآوری به کمک دستگاه سورت لیزری، همواره یک نواختی این عوامل بدقت مورد کنترل و بررسی قرار می گیرد.

بسته به سفارش مشتری به منظور جلا دادن کشمش و باقی ماندن رطوبت به محصول مقداری روغن زده می شود. سپس کشمش توزین و بسته بندی می شود.

بهتر است کشمش را در کارتن ها و جعبه های مقوایی که سطح داخلی آن از یک لایه کاغذ مومی پوشیده شده بسته یندی کرد. در بسته بندی بهتر است از جعبه هایی با ظرفیت مناسب استفاده نمود. قبل از بسته بندی حتما باید مرحله ی دم گیری انجام شده و کشمش های وازده جدا شوند. برای صادرات و حمل و نقل های طولانی باید از جعبه های مناسب و مواد ضدعفونی کننده برای حفظ کیفیت و ماندگاری محصول استفاده شود.

روشهای آماده سازی

براساس روش های آماده سازی، کشمش ها به انواع مختلف تقسیم می شوند که متداولترین آنها عبارتست از:

۱- کشمش آفتابی؛ در این روش انگورهای بیدانه پس از چیدن بدون هیچگونه عملیاتی در معرض آفتاب قرار گرفته و خشک می شوند.

۲- کشمش سبز معمولی (سایه خشک)؛ در این روش انگورهای مختلف در سایه و جریان هوای خنک و با حرارت کمتر آویزان و بتدریج خشک می شوند.

۳- روش کالیفرنیایی؛ در تهیه این نوع کشمش، انگورها به مدت دو تا سه ثانیه در محلول جوشان هیدروکسید سدیم با غلظت ۰٫۲ تا ۰٫۳ درصد فرو برده شده و پس از یک دوش آب سرد انگورها بررسی می شوند تا کافی بودن مدت زمان فروبری مشخص شود. انگورهای مرطوب در محفظه دود به مدت دو تا چهار ساعت در معرض دود سولفور قرار می گیرند.

۴- کشمش تیزابی (استرالیایی)؛ این روش یکی از رایجترین شیوه های کشمش سازی در دنیاست که در آن از مایعات قلیایی استفاده میشود. در این روش جهت تسریع عمل خشک کردن سطح خارجی انگورها را به مواد شیمیایی آغشته می کنند.

 

تولید و صادرات کشمش در ایران

کشمش از نظر حجم تولید پس از خرما قرار گرفته است. اما بازار کشمش انگوری بسیار بهتر از خرما می باشد.

ایران از جمله صادرکنندگان بزرگ کشمش در جهان است. ایران در کنار کشورهای آمریکا و ترکیه جزو سه کشور برتر تولید کننده و صادرکننده کشمش در جهان است،  ۲۷٪ از مجموع کشمش‌های صادراتی دنیا، از ایران صادر می‌شود که سالیانه ۲۵۰ میلیون دلار عاید کشور می‌کند. ایران به بیش از ۱۰۰ کشور دنیا از جمله استرالیا، بریتانیا، آمریکا، ایتالیا و فرانسه کشمش صادر می‌کند. برخی از رایج‌ترین کشمش‌های تولید شده در ایران عبارت‌اند از کشمش زرد، سلطان، سبز و سیاه. صادرات کشمش انگوری موجب ارزآوری زیادی برای کشور می‌شود. توسط کشورهای بسیاری واردات کشمش انجام می شود، در میان این کشورها می توان به امارات، روسیه، اوکراین، آلمان، مصر، کانادا، پاکستان، ترکیه، اسپانیا و کویت اشاره کرد.

مطابق آمار وزارت جهاد کشاورزی سالانه حدود ۱۸۰ تا ۲۰۰ هزارتن کشمش در کشور تولید می شود. در سال گذشته ۱۱۴ هزارتن کشمش ایرانی به کشورهای روسیه، اسپانیا، قزاقستان، عراق و امارات صادر شده است.

تولید کشمش در سال ۹۵ نیز حدود ۲۳۰ هزار تن برآورد می گردد که از این میزان حدود ۱۸۰ تا ۱۹۰ هزار تن صادر می گردد. معمولا نیاز سالانه کشور حدود ۴۰ تا ۵۰ هزار تن بیشتر نمی باشد و مازاد تولید به کشورهای هدف صادر می گردد.

انتخاب مواد اولیه و زمان برداشت

همه ارقام انگور برای تهیه کشمش مناسب نیستند. رقم انگور مورد استفاده بر کیفیت کشمش تولیدی بسیار مؤثر است.

ارقامی که برای تولید کشمش انتخاب می شوند باید دارای بافت نرم ، بدون هسته ، گوشت دار ، دارای طعم و مزه مطبوع وُ شیرین بوده و خیلی درشت یا خیلی ریز باشند. زودرس بودن و سریع خشک شدن حبه از خصوصیات خوب برای ارقام کشمشی  است .

درجه رسیدگی در زمان برداشت  برکیفیت، زمان خشک شدن و اندازه دانه کشمش موثر است. بنابراین در هنگام برداشت، باید انگورها رسیده باشند. کشمش حاصل از ارقام مناسب دارای رنگ، بافت، مزه و شکل بهتری بوده و از نظر کمی نیز بازده بیشتری دارد.

 

مشوق های صادراتی

دولت برای تشویق تولیدکنندگان کشمش به صادرات مشوق های مختلفی را به کار گرفته است. با صادرات هر کیلو کشمش می توانید ۲۰۰ ریال پاداش دریافت نمایید. همچنین در صورت هر کیلو صادرات کشمش می توانید یک کیلو موز با تعرفه ۵ درصد وارد نمایید.

سالانه حدود ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تن موز با تعرفه ۲۶ درصد وارد کشور می شود. بنابراین در  صورت صادرات کشمش از درآمد مضاعف واردات موز با تعرفه ارزان نیز می توانید استفاده کنید.

شاخصهای اقتصادی

مطابق تحقیقات شما می توانید با سرمایه اولیه یک میلیارد تومان نیز واحد تولید و بسته بندی کشمش راه اندازی نمایید. برای این کار به زمینی حدود ۲۰۰۰ متر مربع نیاز دارید. دستگاه ها و ماشین آلات پیچیده ای نیاز نبوده و به راحتی از بازار داخل قابل تامین می باشد. البته برای تحقق اهداف صادراتی لازم است از روشهای نوین و دستگاه های پیشرفته استفاده نمایید که در اینصورت سرمایه اولیه بالاتری نیاز دارید. بازگشت سرمایه کمتر از ۳ سال بوده و با احتساب مشوق های صادراتی نرخ بازدهی طرح حدود ۴۰ درصد می باشد. با ایجاد این واحد تولیدی در حداقل ظرفیت اقتصادی برای ۱۷ نفز نیز اشتغالزایی می کنید.

ارزیابی نهایی

با توجه به پتانسیل ایران در تولید و صادرات کشمش، برخورداری از درآمد های ارزی، امکان استفاده از مشوق های صادراتی و وجود بازار بزرگ،  فراوری انگور و تولید و بسته بندی کشمش فرصت سرمایه گذاری مناسبی ارزیابی می شود. البته لازم است با اسفاده از روشهای نوین و وجود دستگاه های مکانیزه و تحقق استانداردهای کشورهای اروپایی و حاشیه خلیج فارس، اهداف صادراتی طرح را محقق نمود تا بتوان از مزایای مشوق ها نیز استفاده نمود.

عرضه کننده کشمش انگوری به قیمت عمده

عرضه کننده کشمش انگوری به قیمت عمدهبرخی کارخانجات و باغات انگور به عنوان فروشنده کشمش انگوری، این محصول را به صورت عمده هم می فروشند که قیمیت پایین تری دارد. پس اگر شما با یک تولید کننده کشمش انگوری آشنا شوید یا به صورت اینترنتی و بدون واسطه خریداری کنید بسیار قیمت نهایی برایتان کاهش می یابد.

صادر کننده کشمش انگوری مرغوب ایرانی

صادر کننده کشمش انگوری مرغوب ایرانی اقتصاد ایران تک محصولی است و باید بر روی این موضوع تمرکز بیش تری کنیم که صادرات تنها وابسته به نفت نباشد. در میان محصولات کشاورزی کشمش و پسته از جایگاه بسیار خوبی برای صادرات برخوردار هستند.

کشورهایی که خریدار این محصول از ایران هستند عبارتند از:

آلمان 31 درصد

عربستان صعودی 72.25

امارات متحده عربی 25 درصد

استرلیا 11.56 درصد

رقبای اصلی ایران در جهان شامل ترکیه و یونان می باشند.

از صادرکننده های این محصول می توان از شرکت مانیزان نام برد.

خریدار با کیفیت ترین کشمش انگوری

خریدار با کیفیت ترین کشمش انگوری

اگر قصد خرید کشمش انگوری و یا دیگر انواع این محصول را دارید، می توانید از راه های زیر اقدام به خرید نمایید:

  • سایت های خرید اینترنتی
  • فروشگاه های خشکبار
  • فروشگاه های زنجیره ای
  • بازار های سنتی
  • خرید مستقیم از افراد محلی و بومی
  • فروشنده کشمش انگوری

    فروشنده کشمش انگوری

    برای شناسایی مرکز خرید کشمش می توان از راه‎های مختلفی اقدام نمود. برخی از این راه ها عبارتند از:  

    • آگهی های روزنامه
    •  جستجو در شبکه های اجتماعی
    •  جستجو در اینترنت
    • پرسش از بازاریان یا فروشگاه های عرضه کننده خشکبار در سطح شهر

    کشمشی مرغوب است که بدون هیچ گونه آفت، شن، خاک و بدون بو یا مزه غیر طبیعی باشد. باید دقت کنید که میزان رطوبت موجود در کشمش نباید از ۱۸ در صد وزنی بيشتر باشد و بسته به روش تهیه ميزان انيدريد سولفور و دود گوگرد در آن نیز نبايد از ۲ در هزار وزنی بيشتر شود. کشمش خوب از انگوری که حداقل ۸۰ درصد رسیده است به دست می آید. که برای تشخیص این موضوع باید به بافت کشمش و میزان شیرینی مزه و سایز آن توجه کرد. رنگ کشمش درجه یک باید حتی الامکان یکنواخت باشد که البته درجه یکنواختی به نوع کشمش و منطقه تولید آن و همچنین فرآیند تهیه کشمش ارتباط دارد. از دیگر پارامترهای کیفی کشمش که معمولا به فرآیند پاک کردن کشمش ارتباط دارد، تعداد کشمش دم دار، کشمش نارس، کشمش ریز، کشمش لهیده و کشمش شکرک زده است که در همه این موارد باید کمتر از تعداد تعریف شده استاندارد باشد و هر چه این اعداد کوچکتر باشد، فرآیند پاک کردن کشمش دقیق تر و بهتر بوده است.

    سفارش عمده کشمش انگوری

    سفارش عمده کشمش انگوریبا سفارش عمده می توان کشمش با قیمت مناسب تر تهیه کرد.

    برای این کار می توان از طریق اینترنتی و حضوری اقدام کرده و مرکز فروش کشمش انگوری مناسب را پیدا کنید. البته خرید بودن واسطه از تولید کنندگان قطعا مناسب تر خواهد بود و قیمت نهایی را کاهش خواهد داد.

    اگر قصد خرید اینترنتی دارید حتما از اعتبار سایت، اطمینان حاصل کنید.

    اولین تولید کننده کشمش انگوری

    اولین تولید کننده کشمش انگوریقیمت کشمش صادراتی بستگی به عوامل مختلفی دارد از جمله:  نوع محصول تولید شده از تولیدی ها و کارخانجات، نوع محصولی که از باغات کشور فرآوری می شود.ما در بازار انواع کشمش را داریم که طبیعتا قیمت هر کدام با دیگری فرق دارد.  البته کشمش فراوری شده  نسبت دیگر کشمش ها که به صورت عمده از باغات و یا تولیدی ها خریداری می شود که هزینه و قیمت کمتری دارد و در بازار و در صادرات از  اهمیت بسزایی برخوردار است. به نظر می رسد اولین تولید کننده این محصول تاکستان های کاشمر باشد.

    فروش کشمش انگوری با مناسب ترین قیمت

    فروش کشمش انگوری با مناسب ترین قیمت

    فروش کشمش درجه یک را در بازار تهران می توان از طریق سایت آن و به طور مستقیم و بی واسطه  خریداری نمود. اگر شما با کسانی که باغ انگور دارند آشنا باشید یا بتوانید بدون واسطه از آن ها خرید کنید، می توانید حتی کشمش انگوری نصف قیمت تهیه کنید. برای این کار بهتر است یک شرکت توزیع کشمش انگوری مناسب پیدا کنید.

    خرید آنلاین کشمش انگوری هم از گزینه های مناسب می باشد. فقط باید در خرید از اعتبار سایت اطمینان حاصل کرده تا محصولی درجه یک تهیه کنید.

    شرکت تولیدی کشمش انگوری

    شرکت تولیدی کشمش انگوریایران یکی از بزگ ترین تولید کنندگان کشمش انگوری می باشد و شهرهای زیادی مستعد تولید آن هستند لذا شرکت های زیادی به تولید کشمش انگوری می‎پردازند. از جمله این شرکت ها می توان به شرکت ابتکار، زرین تاک متین، تیزآب تاک ملایر، تاک نشان اطمینان و … اشره کرد.

    تامین کننده کشمش انگوری

    تامین کننده کشمش انگوریاز آن جایی که شهرهای زیادی مستعد تولید کشمش انگوری هستند، درنتیجه شهر ها، باغات و کارخانجات زیادی تامین کننده این محصول می باشند که علاوه بر تامین نیاز داخلی، این کالا صادر شده و باعث ارزآوری برای کشور می شود. کشمش از محصولاتی است که تولید ان به ۲۰۰۰ سال قبل از میلاد بر می گردد. کشاورزان در ایران با روشهای مختلفی دست به تولید این محصول می پردازند و از انواع مختلف انگور کشمش تولید می کنند که می توان گفت بهترین نوع کشمش در تاکستان های کاشمر تولید می شود .

    صادرات کشمش انگوری به کشورهای همسایه

    صادرات کشمش انگوری به کشورهای همسایهایران یک قطب معروف جهت تولید کشمش انگوری محسوب می شود. این کشمش در سراسر دنیا معروف شده است. کشمش انگوری در واقع به صورت ارگانیک و بدون مواد افزودنی شمیایی در ایران تولید می گردد. این محصول به صورت کیلویی با قیمت مناسب و مقرون به صرفه به فروش می رسد. قیمت جهانی کشمش انگوری بستگی به نوع کشمش و روش تولید آن بستگی دارد.

    کشمش یکی از کالاهای پر مزیت ایران برای صادرات به کشورهای همسایه است. صادرات کشمش به دلیل کاربرد فراوان آن بسیار پرتقاضا است. تنوع کشمش صادراتی در بازار زیاد است. گران ترین نوع کشمش مدل طلایی ان است و پرتقاضا ترین نوع کشمش صادراتی پلویی است. گفتنی است که بسته بندی کشمش انگوری از اهمیت زیادی در راستای جلب بازار کشورهای دیگر برخوردار است.

    در کل کشمش ایران در سال 96 به کشورهای زیر صادر شده است: عراق، امارت، روسیه، اسپانیا، اوکراین، ترکیه، پاکستان و … . درنتیجه کشورهای زیادی خریدار کشمش انگوری ایران می باشند.

    دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

    نظرتان را ثبت نمایید.

    شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

    تماس با ما